Penger og økonomi

Undrer meg igjen over parkering

Opplevde igjen at det ikke var dekning på mobilen når en skulle parkere. Ikke så rart; parkeringshuset er (sikkert) et tilfluktsrom langt nede i bakken. Men det løste seg når jeg kom opp i dagslyset. Men når jeg skulle reise igjen da? Ikke dekning, og slo av parkeringen først etter neste stopp. Jeg undrer på hvor

Les innlegg

Parkeringsselskapene gir seg ikke

Det hender jo at jeg får et parkeringsgebyr. Men jeg har jo betalt! Og er jo ganske sikker også. Men nei da, jeg hadde jo ikke betalt. De fleste betaler jo på en eller annen app. Og den finner nærmeste plass, tilsynelatende der du står. Men hva hvis den finner nærmeste, og du står tilfeldigvis

Les innlegg

Bobilparkeringer (stellplasser) i Oslo

Det er registrert over 50.000 bobiler i Norge. Tenk dere alle fra distriktene som ønsker å reise til landets hovedstad. Oppleve de gode restaurantene, besøke Operaen, Frognerparken – eller bare oppleve atmosfæren i Oslo; for å nevne noe. Våre nærmest bobil-ferieland, foruten Norge, er Tyskland, Danmark og Sverige. Der er tilbudene for bobilfolket med sentrumsnære stellplasser

Les innlegg

Litt om meg

Lorang som navn er ikke så vanlig i Norge. Nå oppfattes navnet som «stilig»; for i dag er det ikke uvanlig å navnsette sine barn nesten som en vil. Men under oppveksten i Oslo, medførte nok navnet en viss undring. I dag ville nok ordet «mobbing» bli brukt. Hva en har lært av det? Det kan nok være lurt å gi ungene minst to fornavn. Da blir det enklere å bruke «det navnet som passer best»  i videre skolegang og yrkesliv.

Hvorfor egen blogg? Det er mye jeg undres på til enhver tid. Hvorfor ikke få det frem på en måte. Facebook og andre sosiale medier (er de forresten sosiale?) har sin styrke, samtidig også en rekke svakheter. Ønsker ikke alle «tullete» svar og usaklige innlegg som fremkommer der. Ønsker heller ikke  så mange tilbakemeldinger (noen ønsker jeg jo), men dette er mine meninger – og ikke så mye  opptatt av hva andre måtte mene. Som en god bekjent av  meg sa: Jeg er ikke opptatt av hva andre måtte mene om meg.

Og dere får ha meg unnskyldt hvis bloggen, som er helt uten politiske meninger, ikke blir oppdatert så ofte som er ønskelig. 

Del på facebook
Del på twitter
Del på Linkedin